Om oss

Björn flytt och städ är ett företag som arbetar för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten både för våra kunder och personal, vårt mål är att ni ska känna er trygga och säkra oavsett vilket tjänst eller hur ni har kontakt med oss.

Björn flytt & städ

Vi startade vårt företag för att vi som privatpersoner kände att det inte fanns många aktörer som kunde erbjuda det vi ville ha och brinner för, städning som är både effektiv och prisvärd, flytt som är säker och smidig utan krångel och många okända ansikten. Vårt företag är litet men har stora mål och ambitioner, vi försöker alltid utvecklas tillsamman med vår fantastiska personal för att skapa bättre resultat.

Varför välja oss?

}

Alltid på plats

Vi som företag förstår vikten av att vår personal alltid kommer i tid vid bokad städning, därför rekommenderar vi våra abonnemang och fasta priser som anpassas efter din tid och ekonomi.

Garanti

Vi erbjuder alltid 15 dagars garanti, är du inte nöjd med den valda tjänsten
kommer vi tillbaka och åtgärdar det så fort som möjligt.

J

Samma städare

Vi vill att du som kund ska kunna känna dig säker med oss, därför skräddarsyr vi städningen efter dina behov och skickar ett team på två personer till dig så att du alltid vet vem det är som kommer och städar. Om den ena i teamet är sjuk så vet du alltid vem den andra är.

Z

Utbildad personal

Vår personal utbildas kontinuerligt och vi jobbar för att alla våra anställda ska ha relevant utbildning inom sitt yrke.

v

Rut avdrag

Alla våra tjänster är berättigade för rut-avdrag, du som kund måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att ansöka om avdraget. Mer information finns på
skatteverket.se

e

Bra pris

Vi erbjuder alltid en provstädning till reducerat pris så att vi tillsammans kan skräddarsy en städning för just dig och dina behov. Vi går även igenom vilket abonnemang och prisklass som passar dig beroende på hur ofta och vad du behöver.

Kontaktuppgifter

Öppettider:
Mån-Fre 10:00 - 16:00

Telefon:
072 280 261 7

Epost:
info@bjornflyttstad.se

Tillstånd

Försäkringstillstånd

Yrkestrafiktillstånd