Rut och Skattereduktion

Alla våra tjänster är godkända för RUT-avdrag som infördes i Sverige 2009 och gäller för alla
hushållsnära tjänster.

Ni har rätt till skattereduktion upp till 50.000 kronor per år, från 1 januari 2020 ändrades vissa saker inom RUT-avdraget, däribland att det numera är krav på elektronisk betalning utav tjänsten.

Vi på Björn Flytt och Städ hjälper dig med eventuella frågor om Rut och skattereduktion, mer information finns även på skatteverkets hemsida: Skatteverket

Ett urval av hushållstjänster som är godkända för rut- avdrag:
→ Städning
Flyttstjänster
Tvätt, lagning och strykning
Reparation av vitvaror

Varför välja oss?

}

Alltid på plats

Vi som företag förstår vikten av att vår personal alltid kommer i tid vid bokad städning, därför rekommenderar vi våra abonnemang och fasta priser som anpassas efter din tid och ekonomi.

Garanti

Vi erbjuder alltid 15 dagars garanti, är du inte nöjd med den valda tjänsten
kommer vi tillbaka och åtgärdar det så fort som möjligt.

J

Samma städare

Vi vill att du som kund ska kunna känna dig säker med oss, därför skräddarsyr vi städningen efter dina behov och skickar ett team på två personer till dig så att du alltid vet vem det är som kommer och städar. Om den ena i teamet är sjuk så vet du alltid vem den andra är.

Z

Utbildad personal

Vår personal utbildas kontinuerligt och vi jobbar för att alla våra anställda ska ha relevant utbildning inom sitt yrke.

v

Rut avdrag

Alla våra tjänster är berättigade för rut-avdrag, du som kund måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att ansöka om avdraget. Mer information finns på
skatteverket.se

e

Bra pris

Vi erbjuder alltid en provstädning till reducerat pris så att vi tillsammans kan skräddarsy en städning för just dig och dina behov. Vi går även igenom vilket abonnemang och prisklass som passar dig beroende på hur ofta och vad du behöver.

Kontaktuppgifter

Öppettider:
Mån-Fre 10:00 - 16:00

Telefon:
072 280 261 7

Epost:
info@bjornflyttstad.se

Tillstånd

Försäkringstillstånd

Yrkestrafiktillstånd